Explainer Video til Peytz & Co om CSR-Indkøb

CSR står for “Social Corporate Responsibility” og indikerer deraf virksomheders arbejde med at integrere sociale og miljømæssige hensyn i deres forretningsaktiviteter og i deres interaktion med interessenterne.

Jeg fik til opgave at lave en explainer video for Peytz & Co, et webbureau, som søgte en animator til at lave en video til CSR-Indkøb. Videoen skulle forklare virksomheder, hvordan de finder de udbudstekster, de skal bruge, når de køber ind.

Løsningen

Videoen mundede ud i denne meget simple stil, der harmonerer med CSR-Indkøbs visuelle identitet bestående af blå og hvid.

Karaktererne og objekterne er lavet i Adobe Illustrator og derefter blevet animeret i After Effects.

Detaljer

Kunde: Peytz & Co
Værktøjer: Adobe Illustrator og After Effects
Længde: 03:26

Storyboard

Her kan storyboardet, som videoen er bygget på, ses. At bruge relaterbare karakterer til visuel formidling er en effektiv måde at fange brugeren på.

“Teresa har været en fornøjelse at arbejde sammen med og har leveret flotte og kreative designs til tiden – altid med et smil på læben. Også når der har været brug for justeringer, har hun lavet dem hurtigt og med god indsigt i, hvad der var behov for, og hvordan hun bedst kunne løse udfordringen.

Jeg kan varmt anbefale Teresa.”

Marketing Manager
Kirsteen Bulman